Een permanente showroom in de
Beauty Cube


In de Beauty Cube zijn diverse beauty merken en cosmeticagroothandels gevestigd die allemaal ten minste één ding gemeen hebben: de beauty professional helpen naar the next level. Samen bieden zij een breed aanbod aan de professional. De Beauty Cube is 365 dagen op afspraak geopend en als collectief zijn alle showrooms open op de georganiseerde eventdagen. Een showroom in de Beauty Cube is een mooie toevoeging voor u als merk, omdat u een ontmoetingsplek creëert in het midden van het land. Bovendien geniet u van de voordelen van het collectief: beauty onder één dak.

  • Ideale locatie in het midden van het land
  • Gelegen aan de snelweg A6 met volop gratis parkeergelegenheid
  • Onderdeel van een collectief: beauty onder één dak
  • Collectieve marketing die effectief beauty professionals uitnodigt om u te ontmoeten
  • Georganiseerde events als collectief
  • Uw eigen look & feel in uw showroom zonder opbouw- of afbouw hectiek
  • Voor een gereduceerd tarief de trainingsruimtes huren

Sfeer­impressie:

Welkomstscherm Beauty Cube
Buitenkant showroom Natural Face Lifting Academy
Showroom Natural Face Lifting Academy
Showroom Radeq Lab buitenkant
Showroom Bellabaci Benelux buitenkant
huren in de beauty cube

Kosten

Voor uw permanente showroom in de Beauty Cube betaalt u een maandbedrag. Dit bedrag is verschillend per ruimte en hangt af van de m2. Deze huurprijs in een inclusiefprijs.

U krijgt allerlei services inclusief deze huurprijs zoals gratis parkeergelegenheid, WIFI, 24/7 beveiliging, schoonmaak van algemene ruimtes, een bemand receptie bij de ingang en meer.

Voor dit maandbedrag doen wij tevens de marketing voor de Beauty Cube als collectief en voor de events die wij gedurende het jaar organiseren.

Interesse?

Zoals bijgevoegde plattegrond laat zien, hebben wij nog enkele showrooms beschikbaar. Laat hieronder uw gegevens achter en kom kennismaken met de Beauty Cube!

Kennismaken met de Beauty Cube

Laat hieronder uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor een afspraak. Wij leiden u graag rond in de Beauty Cube!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
of
registreer een account voor uw bedrijf