Merken in de
Beauty Cube.


In de Beauty Cube zijn verschillende beautymerken en beauty groothandels gevestigd met een eigen showroom. Samen bieden ze een breed scala aan beautyproducten onder één dak. Van groothandels in manicure, pedicure, visagie, massage, huidverzorging en kappers-benodigdheden tot aan
bedrijven in software en apparatuur.

CS.02

Malima Cosmetics.

Malima staat voor eigentijdse producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor de huid en het well-being gevoel bieden. Het veelzijdig assortiment bestaat uit zowel Beauty, Wellness, For Kids als ook Make-up producten.

Malima is geschikt voor zowel een startende als een gevestigde professional. De innovatieve formules met speciaal geselecteerde ingrediënten, zijn huidvriendelijk, effectief en zeer betaalbaar.

Contactgegevens:

CS.02

info@malima-cosmetics.nl

053 573 8916

CS.03

WellTech Benelux.

WellTech Benelux verkoopt cosmetische en esthetische apparatuur op gebied van gewichtsverlies, figuurcorrectie, cellulite vermindering en huidverbetering.

Contactgegevens:

CS.03

info@welltechbenelux.com

+316-12 16 31 12

CS.06

Gharieni.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige beauty, wellness en medische apparatuur en meubilair. Onder leiding van CEO Sammy Gharieni streeft het bedrijf ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden en dit volgens strikte ISO 13485 normen en alles 100% made in Germany.

Met activiteiten in meer dan 120 landen maar nog steeds een familiaal bedrijf met productie net over de grens in Moers (Duitsland), is Gharieni dé ideale partner voor elk instituut.

Contactgegevens:

CS.06

info@gharieni.nl

+31 (0) 495 63 30 36 

CS.08

Safety4You.

Safety4You kennen we natuurlijk allemaal als dé beauty groothandel voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en pedicures. Safety4You heeft het grootste assortiment in professionele producten voor de uiterlijke verzorgingsbranche. ⁠

In de showroom in Almere staat Safety4You met haar complete assortiment: van behandelstoelen tot tabouretten, werklampen, handdoekwarmers, werkkleding, multifunctioneel apparatuur, beauty maskers, cosmetica en het huidverzorgingsmerk Yellow Rose. Laat je door Safety4You bijpraten over hun nieuwste apparatuur, kom in een ontspannen setting je inkopen doen en profiteer van hele scherpe aanbiedingen! ⁠

CS.10

SkinPros.

Een gevestigde waarde op het vlak van huidverbetering en gespecialiseerd in het vinden en het aanbieden van oplossingen voor verschillende huidaandoeningen. Met de merken Utsukusy Cosmetics, Celluma Light Therapy & Youth Lab Dermocosmetics.

Contactgegevens:

CS.10

hello@skinpros.eu

+32 15 621 225

CS.15 & CS.19

Mesoestetic & Aesthetic Solutions.

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

Aesthetic Solutions is al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic® Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen zoals aquaglo, mct injector & m.pen. Ook is Aesthetic Solutions® exclusief distributeur van Lumi8, IceSculptor, definitive plus & MeSculptor. Heeft u eenmaal de hoogwaardige service ervaren, dan weet u het zeker: dit is de norm.

Contactgegevens:

CS.15 & CS.19

info@aesthetics-solutions.be

+32 2 880 30 03

CS.16

Skinpromedics.

Skinpromedics is een groothandel van esthetische en medische toestellen.

Contactgegevens:

CS.16

skinpromedics@hotmail.com

050 66 99 98

CS.17

Senitas.

Onze missie: Bij Senitas geloven we dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Met focus op de gezonde huid en een gezonde levensstijl, willen we bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid.

Vanuit ons expertisecentrum ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en apparatuur van topkwaliteit zoals onze merken Circadia® – Advanced professional Skincare, Nassif MD Dermaceutical® en Hydrafacial®. Samen houden we elke huid in topconditie.

Contactgegevens:

CS.17

hello@senitas.com

+31 4 783 160 02

CS.18

Bellabaci Benelux.

Bellabaci Benelux is een groothandel en opleidingscentrum in cupping. Wij verkopen medische siliconen cups, plastic cups met pistool (hartvormpjes en rondjes), maar sinds kort ook de Wellness Cupping Bodydrainer (voor billift, borstlift, etc.).

Wij hebben verschillende cupping serums de genies en massage oliën, huidverzorgingsproducten voor de overgang en nu nieuw onze alles in 1 cosmeceutical lijn Nautilus. Massagepads die je op je behandelstoel kan leggen en je die vervelende randjes van je handdoek niet meer in je voorhoofd hebt. De meeste huidverzorgingsproducten zijn plantaardig,  een blend van aromatische en essentiële oliën, vegan en niet op dieren getest.⁠

Contactgegevens:

CS.18

info@bellabaci.nl

06 – 55 34 39 24

CS.20

Radeq Lab Sugaring.

We zijn gepassioneerd door suikerontharing en bieden een breed scala aan unieke ontharingsproducten voor professionals, schoonheidsspecialisten en voor degenen die willen leren ontharen. In het Beauty Cube Training Centre geven wij meerdere keren per jaar trainingen vanuit onze Sugaring Academy om beauty professional te leren ontharen met suikerhars.

We leveren sinds 2009 ontharingsproducten over de hele wereld. De producten in ons gamma worden ontwikkeld en vervaardigd in onze eigen fabriek, dus u kunt er zeker van zijn dat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. We produceren niet enkel suikerpasta, dankzij vele jaren hard werk in de schoonheidsindustrie hebben we een professionele fabriek gemaakt die gespecialiseerd is in het vervaardigen van ontharingsproducten in Nederland.

Contactgegevens:

CS.20

hello@radeqlab.com

+31 6 19 23 92 05

CS.22

Natural Face Lifting Academy.

Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar gespecialiseerd in manuele, natuurlijke technieken voor het gelaat. We hadden de eer meer dan 650 therapeuten op te leiden in Nederland, België en Italië. We werken holistisch: het gelaat wordt in zijn geheel behandeld, niet volgens de som van de verschillende weefsels waaruit het is opgebouwd. Verouderen doen we niet enkel in het huid dus een ruimere weefsel aanpak is nodig.

X
of
registreer een account voor uw bedrijf