Merken in de Beauty Cube

In de Beauty Cube zijn verschillende beautymerken en beauty groothandels gevestigd met een eigen showroom. Samen bieden ze een breed scala aan beautyproducten onder één dak. Van groothandels in manicure, pedicure, visagie, massage, huidverzorging en kappers-benodigdheden tot aan
bedrijven in software en apparatuur.

Pijltje op pagina van alle merken in de Beauty Cube
CS.14

Genesis E

Genesis E is een beauty bar voor jong en oud. Wij kunnen samen met u de reis maken naar de “True you”. Een passende huidverzorgings-routine. Make-up op maat van lipgloss tot aan een complete make-over. Wij hebben een uitgebreid assortiment met skincare producten, ook voor de heren. Bij Genesis E Beauty Bar staan wij u bij als beautyconsultants. From head to toe. Of u dit nou alleen wilt doen of samen met een groep. Bij ons kan dit. You try before you buy.

Genesis E is for
Everyone
Everywere
Everything

Een van de merken van Genesis E is Mary Kay. Het assortiment van Mary Kay bestaat uit heerlijke producten zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up.

Contactgegevens
CS.14

Clare Bouwman: eefje_genesis@outlook.com

CS.19

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini logo

Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit zijn de waarden die de essentie vormen van Germaine de Capuccini. Ze zijn gedurende de halve eeuw van haar bestaan onveranderd gebleven. Germaine de Capuccini is meer dan alleen een schoonheidsmerk. Het is een symbool van “female empowerment” en een toewijding aan het versterken van vrouwen over de hele wereld. Door middel van hoogwaardige producten, exclusiviteit en duurzaamheid, bevorderen wij het zelfvertrouwen en het vieren van de kracht van vrouwen op een unieke en inspirerende manier.

Contactgegevens

CS.19
Suzanne Hoedemakers:
suzanne.hoedemakers@germaine-de-capuccini.nl
+32 (0)3 680 28 90

 
CS.08

Gharieni

Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige beauty, wellness en medische apparatuur en meubilair. Onder leiding van CEO Sammy Gharieni streeft het bedrijf ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden en dit volgens strikte ISO 13485 normen en alles 100% made in Germany.

 

Met activiteiten in meer dan 120 landen maar nog steeds een familiaal bedrijf met productie net over de grens in Moers (Duitsland), is Gharieni dé ideale partner voor elk instituut.

Contactgegevens
CS.08
info@gharieni.nl
+31 (0) 495 63 30 36 

 
Marble White trainingsruimte by Gharieni
Marble White trainingsruimte by Gharieni
Trainingsruimte Black & Gold by Gharieni
CS.18

Hebea Professional

Met meer dan 95 jaar ervaring in de beautybranche, heeft Hebea Professional een enorme expertise opgebouwd. Hebea Professional biedt professionele producten en apparatuur aan in combinatie met sublieme ondersteuning. Hierbij ligt de focus op onderscheidende merken met bewezen resultaten, zoals Geneo en Noon Aesthetics.

Geneo – Glo2Facial
Dit is het eerste apparaat dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. De huid wordt van binnenuit aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. De 4 klinisch bewezen technologieën; OxyGeneo zuurstofbehandeling, Ultrasoon, Tripollar Radiofrequentie en ESA (Electric Muscle Activation) geven meteen zichtbaar resultaat en het blijft zelfs tot lang na de behandeling doorwerken.

Noon Aesthetics
Noon Aesthetics staat voor wetenschappelijk onderbouwde huidverbetering, voornamelijk gericht op Anti-aging, hyperpigmentatie en acne. De producten van Noon Aesthetics transformeren je salon van huidverzorging naar huidverbetering.

Hebea Professional is officieel distributeur van de merken Pollogen, Geneo, Noon Aesthetics en Alexandria Professional.

Contactgegevens
CS.18
suzanne@hebea.be
+32 3 888 52 14

 
CS.06

LPG Benelux

De LPG ® Group, een wereldleider, is een Frans bedrijf dat sinds 1986 niet-agressieve, niet-invasieve oplossingen voor lichaamscontouring, gezichtsverjonging en fysiotherapie ontwerpt en verkoopt aan gezondheids- en schoonheidsspecialisten en het grote publiek in meer dan 100 landen. Endermologie®-behandelingen vormen de kern van de doeltreffendheid van de topproducten van de groep, in het bijzonder Cellu M6®, dat cellen reactiveert met behulp van een mechanische massage, voor therapeutische toepassingen (lymfedrainage, oedeem, brandwonden) en esthetische toepassingen (afslanken, versteviging, rimpels).

Contactgegevens
CS.06
Tim Alders:
Tim.ALDERS@lpgbenelux.com
+32 2 332 25 85

CS.15 & CS.19

Mesoestetic & Aesthetic Solutions

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

 

Aesthetic Solutions is al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic® Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen zoals aquaglo, mct injector & m.pen. Ook is Aesthetic Solutions® exclusief distributeur van Lumi8, IceSculptor, definitive plus & MeSculptor. Heeft u eenmaal de hoogwaardige service ervaren, dan weet u het zeker: dit is de norm.

Contactgegevens
CS.04 & CS.05
info@aesthetics-solutions.be
+32 2 880 30 03

Showroom Mesoestetic hoekje
Showroom Mesoestetic buitenkant overzicht
Showroom Mesoestetic focus
CS.22

Natural Face Lifting Academy

Showroom Natural Face Lifting Academy
Kastenwand showroom Natural Face Lifting Academy

Het gelaat verjongen en de huidkwaliteit verbeteren op een 100% natuurlijke manier! 
Hierin zijn wij inmiddels 13 jaar in gespecialiseerd en trainden reeds meer dan 650 Skin Professionals in België, Nederland en Italië.
Met maar liefst 10 verschillende massage of behandel technieken leidt Academy jou op tot gespecialiseerd therapeut.
We leren je het gezicht perfect te analyseren om daarna voor iedere cliënt een geheel gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.
We halen je uit ‘het vakjes denken’ en leren je verder kijken dan enkel en alleen de huid.

De meest optimale huidverjonging en huidverbetering is nooit een OF / OF verhaal maar altijd een EN / EN aanpak.
In deze rit nemen we je mee doorheen de kennis van de huid-, het spier- en het botweefsel van het gezicht.
Maar, daarvoor hebben we een evenwicht nodig tussen de mentale, de emotionele en de fysieke toestand van het lichaam.
Daarom dat wij ook werken op het zenuwstelsel, het lymfesysteem en de cellulaire energie in het lichaam.
Vanuit deze perfecte uitlijning pakken we ke huidklacht aan en brengen we de meest jeugde vitaliteit in elke gezicht van elke leeftijd.

Wil jij je ook onderscheiden als beauty professional met de meest hoogwaardige technieken?
Neem dan zeker met ons contact op en we nemen je mee op reis door het hele lichaam.
Liefs NFLA -Team

CS.07

Partner in Aesthetics

Partner in Aesthetics is een leidende leverancier voor hoogwaardige apparatuur die echt het verschil maakt in de markt. Wij streven ernaar om samen met onze partners de meest zinvolle toepassingen van deze apparatuur te ontdekken.
Onze bedrijfsfilosofie draait om natuurlijkheid, respect voor het lichaam en het benutten van haar volledige potentieel.

Wij geloven in het verbeteren van het welzijn van de mens in zijn totaliteit – zowel uiterlijk als innerlijk! In een tijd waarin conventionele patronen worden doorbroken, streven wij ernaar om een revolutie teweeg te brengen door het aanbieden van holistische beautybehandelingen die een uniek resultaat garanderen.

Door handsfree en gebruiksvriendelijk te kunnen werken brengt dit een financiële groei met zich mee.

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze partners en gaan graag samen met u op zoek naar oplossingen voor de meest effectieve inzet van deze apparatuur in uw instituut. We zetten graag dat extra stapje door nauw persoonlijk contact te onderhouden.

Als leverancier geven wij goede training, marketing en service.
Wil jij als professional met ons werken om de wereld mooier, gezonder, blijer en vitaler te maken?

Partner in Aesthetics is exclusief distributeur van Vibra-B in Nederland en België.
De VIBRA- B® biedt een holistische, 100% natuurlijke aanpak voor het aanpakken van een breed scala aan esthetische imperfecties en lichamelijke ongemakken, waardoor het een ideale aanvulling is voor elk instituut.

Contactgegevens
CS.07


CS.20

Radeq Lab Sugaring

We zijn gepassioneerd door suikerontharing en bieden een breed scala aan unieke ontharingsproducten voor professionals, schoonheidsspecialisten en voor degenen die willen leren ontharen. In het Beauty Cube Training Centre geven wij meerdere keren per jaar trainingen vanuit onze Sugaring Academy om beauty professional te leren ontharen met suikerhars.

 

We leveren sinds 2009 ontharingsproducten over de hele wereld. De producten in ons gamma worden ontwikkeld en vervaardigd in onze eigen fabriek, dus u kunt er zeker van zijn dat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. We produceren niet enkel suikerpasta, dankzij vele jaren hard werk in de schoonheidsindustrie hebben we een professionele fabriek gemaakt die gespecialiseerd is in het vervaardigen van ontharingsproducten in Nederland.

Contactgegevens
CS.20
hello@radeqlab.com
+31 6 19 23 92 05

Radeq Lab producten
Showroom Radeq Lab buitenkant
Radeq Lab suikerhars
CS.03

Reviderm

Een stralende teint en fijne poriën – bij REVIDERM begrijpen we wat een gezonde en mooie huid onderscheidt. Samen met vooraanstaande dermatologen ontwikkelen onze specialisten al sinds 1986 producten en verzorgingsconcepten. Ze zijn perfect afgestemd op uw individuele huidtype en worden bijzonder goed verdragen. Om dit te bereiken combineren we medisch onderzoek en technologie met zeer effectieve cosmetica.

Met onze geavanceerde apparatuur, dermocosmetische producten en behandelingen verbeteren en verfijnen we het uiterlijk van je huid op de lange termijn. Onze diepwerkende peeling met microkristallen is een bijzonder zachte en tegelijkertijd effectieve procedure. Als pionier op het gebied van zogenaamde microdermabrasie hebben we ons gevestigd als wereldwijde marktleider. Zo zorgen we voor langdurig succes in uw resultaatgerichte huidverzorging.

Contactgegevens
CS.03

 

CS.17

Senitas

Onze missie: Bij Senitas geloven we dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Met focus op de gezonde huid en een gezonde levensstijl, willen we bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid.

 

Vanuit ons expertisecentrum ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en apparatuur van topkwaliteit zoals onze merken Circadia® – Advanced professional Skincare, Nassif MD Dermaceutical® en Hydrafacial®. Samen houden we elke huid in topconditie.

Contactgegevens
CS.17
hello@senitas.com
+31 4 783 160 02

Circadia producten
Senitas apparatuur
Senitas showroom
CS.16

Skinpromedics

Skinpromedics is een groothandel van esthetische en medische toestellen.

Contactgegevens
CS.16
skinpromedics@hotmail.com
050 66 99 98

Skinpromedics op de beurs
Skinpromedics apparatuur
CS.10

SkinPros

Een gevestigde waarde op het vlak van huidverbetering en gespecialiseerd in het vinden en het aanbieden van oplossingen voor verschillende huidaandoeningen. Met de merken Utsukusy Cosmetics, Celluma Light Therapy & Youth Lab Dermocosmetics.

Contactgegevens
CS.10
hello@skinpros.eu
+32 15 621 225

CS.01

Welltech Benelux

WellTech Benelux verkoopt cosmetische en esthetische apparatuur op gebied van gewichtsverlies, figuurcorrectie, cellulite vermindering en huidverbetering.

Contactgegevens
CS.01
info@welltechbenelux.com
+316-12 16 31 12.

EM ShapeWell apparatuur
Showroom WellTech Benelux
Ballancer Jacket
X
of
registreer een account voor uw bedrijf