Inspiratiedag 25 maart 2024

Ontdek én ervaar beauty: stap vrijblijvend bij ons binnen

 

Kom jij op maandag 25 maart de Beauty Cube bezoeken? Meld je nu meteen gratis aan!

 

 

Tijdens deze Inspiratiedag zijn onze showroomhouders aanwezig in Almere om jou de mooiste beautyproducten te laten ervaren. Tevens geven zij deze dag gratis demonstraties zodat jij kennis kunt maken met nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

 

 

Het belooft een mooie dag te worden om apparaten te proberen, producten te testen, kennis te maken met mooie beautymerken en te netwerken.

 

 

Wat? ✨
Inspiratiedag: ontdek én ervaar beauty!

 

Wie? 💜
Voor beautyprofessionals

 

Waar? 📍
Beauty Cube
Veluwezoom 7
1327 AA Almere

 

Wanneer? 📅
Maandag 25 maart 2024
09.30 uur – 17:00 uur

 

 

Wat mag je verwachten?

  • Prachtige beautymerken die allen iets unieks bieden voor jouw salon
  • Een fantastische beautyomgeving waar je geïnspireerd raakt
  • Interessante demonstraties, waardevolle informatie voor jouw salon!
  • Rustieke omgeving met persoonlijke aandacht waarbij er écht de tijd voor je wordt genomen in de verschillende showrooms
  • Koffie of thee met wat lekkers

 

GRATIS registreren

Registreer je gratis via deze link. 
Zo weten wij op hoeveel gasten wij kunnen rekenen en kunnen wij jou de beste ervaring bieden voor een onvergetelijke dag.

 

 

Programma

Stap vrijblijvend binnen bij onze showroomhouders en ervaar de mooiste beautyproducten.

Lees hieronder wat er bij de showroomhouders op het programma staat!

Over Essenza 

‘’Het ultieme thuisgevoel creëren, wie je ook bent, waar je ook bent. Dat is ESSENZA HOME. Voor iedere stijl, voor ieder persoon en passend bij elke levensfase, kun je bij ons terecht voor beddengoed, badstof, homewear, accessoires voor in huis (vloerkleden, poefs, plaids e.d.), keukentextiel en servies.’’

 

Programma 25-03

Maak kennis met onze producten en probeer ze uit, ontdek en ervaar de voordelen. Heel graag tot dan! 

Over Genesis E

Genesis E is een beauty bar voor jong en oud. Wij kunnen samen met u de reis maken naar de “True you”. Een passende huidverzorgings-routine. Make-up op maat van lipgloss tot aan een complete make-over. Wij hebben een uitgebreid assortiment met skincare producten, ook voor de heren. Bij Genesis E Beauty Bar staan wij u bij als beautyconsultants. From head to toe. Of u dit nou alleen wilt doen of samen met een groep. Bij ons kan dit. You try before you buy.

 

Genesis E is for

Everyone

Everywere

Everything

 

Een van de merken van Genesis E is Mary Kay. Het assortiment van Mary Kay bestaat uit heerlijke producten zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up.

 

Programma 25-03

Volgt nog. 

Over Germaine de Capuccini

Professionaliteit, Kwaliteit, Innovatie en Integriteit zijn de waarden die de essentie vormen van de onderneming Germaine de Capuccini. Ze zijn gedurende de halve eeuw van haar bestaan onveranderd gebleven. Germaine de Capuccini is meer dan alleen een schoonheidsmerk. Het is een symbool van “female empowerment” en een toewijding aan het versterken van vrouwen over de hele wereld. Door middel van hoogwaardige producten, exclusiviteit en duurzaamheid,  bevorderen wij het zelfvertrouwen en het vieren van de kracht van vrouwen op een unieke en inspirerende manier.Programma 25-03

Wij zullen demo´s geven met onze mesoboost en tevens nodigen wij je uit om vrijblijvend kennis te maken met Expert Lab. 

 

Mesoboost: zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid actieve ingrediënten door de huid wordt opgenomen, zonder verspilling van het product. In combinatie met de exclusieve LAB SOLUTION kan je effectief meerdere huidaandoeningen behandelen: lijntjes en rimpels, verslapping, uitdroging, enzovoort. Zowel bij gezichtsbehandelingen als bij behandelingen van het decolleté en de handen.

 

Expert Lab: omvat een uitgebreid gamma aan huidoplossingen: formuleringen, protocollen en medisch-esthetische technieken die een antwoord bieden op de specifieke behoeften van elk huidtype. Hieronder vallen producten voor huidvoorbereiding, intensieve behandelingen, mesotherapie-producten en oplossingen, chemische peelings, medisch-esthetische apparaten, essentiële nazorg na de behandeling en ten slotte een uitgebreid assortiment voor thuis om de behandeling voort te zetten.

Over Gharieni

Met meer dan 30 jaar ervaring is Gharieni Group een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige beauty, wellness en medische apparatuur en meubilair. Onder leiding van CEO Sammy Gharieni streeft het bedrijf ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden volgens strikte ISO 13485 normen. De producten van Gharieni zijn 100% made in Germany.

 

Programma 25-03

Volgt nog.

Over Hebea Professional

Met meer dan 95 jaar ervaring in de beautybranche, heeft Hebea Professional een enorme expertise opgebouwd. Hebea Professional biedt professionele producten en apparatuur aan in combinatie met sublieme ondersteuning. Hierbij ligt de focus op onderscheidende merken met bewezen resultaten, zoals Geneo en Noon Aesthetics. 

 

Programma 25-03

Ben je een huidprofessional en op zoek naar huidverbeterende toestellen en producten? Kom dan zeker langs in de Hebea Cube! Daar geven we doorlopend demo’s van de Glo2Facial van Geneo (it’s gonna be a bubbly experience!) en tevens kan je kennismaken met de paraceutische peelings en producten van NOON Aesthetics. 

 

Geneo – Glo2Facial

Dit is het eerste apparaat dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. De huid wordt van binnenuit aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. De 4 klinisch bewezen technologieën; OxyGeneo zuurstofbehandeling, Ultrasoon, Tripollar Radiofrequentie en ESA (Electric Muscle Activation) geven meteen zichtbaar resultaat en het blijft zelfs tot lang na de behandeling doorwerken.

 

Noon Aesthetics

Noon Aesthetics staat voor wetenschappelijk onderbouwde huidverbetering, voornamelijk gericht op Anti-aging, hyperpigmentatie en acne. De producten van Noon Aesthetics transformeren je salon van huidverzorging naar huidverbetering.

Over LPG Benelux 

De LPG ® Group, een wereldleider, is een Frans bedrijf dat sinds 1986 niet-agressieve, niet-invasieve oplossingen voor lichaamscontouring, gezichtsverjonging en fysiotherapie ontwerpt en verkoopt aan gezondheids- en schoonheidsspecialisten en het grote publiek in meer dan 100 landen. Endermologie®-behandelingen vormen de kern van de doeltreffendheid van de topproducten van de groep, in het bijzonder Cellu M6®, dat cellen reactiveert met behulp van een mechanische massage, voor therapeutische toepassingen (lymfedrainage, oedeem, brandwonden) en esthetische toepassingen (afslanken, versteviging, rimpels).

Programma 25-03

Bij LPG Benelux krijgt u als bezoeker de kans om kennis te maken met de laatste technologie inzake mechanische bindweefselmassage (Endermologie) alsook om workshops bij te wonen omtrent de brede range aan cosmetica die zowel in de behandelkamer als voor thuisgebruik worden aangeboden.

Naast de introductie van de apparatuur en de workshops over de cosmetica die elk uur van start gaan, kan u die dag zelf ook een behandeling boeken voor zowel lichaam als gelaat.

Hiervoor kan u reeds een timeslot boeken door een mail te sturen naar lpgbenelux@lpgbenelux.com

Wij hopen u die dag in een ontspannen sfeer met hapje en drankje te mogen ontvangen in ons splinternieuwe trainingscentrum in de BeautyCube te Almere.

Over Mesoestetic & Aesthetic Solutions

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

 

Aesthetic Solutions is al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic® Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen zoals aquaglo, mct injector & m.pen. Ook is Aesthetic Solutions® exclusief distributeur van Lumi8, IceSculptor, definitive plus & MeSculptor. Heeft u eenmaal de hoogwaardige service ervaren, dan weet u het zeker: dit is de norm.


Programma 25-03

Kom bij ons langs voor de launch van onze nieuwe mesopeels en behandelingen. Heel graag tot dan!

Over Natural Face Lifting Academy

Het gelaat verjongen en de huidkwaliteit verbeteren op een 100% natuurlijke manier! 
Hierin zijn wij inmiddels 13 jaar in gespecialiseerd en trainden reeds meer dan 650 Skin Professionals in België, Nederland en Italië.
Met maar liefst 10 verschillende massage of behandel technieken leidt Academy jou op tot gespecialiseerd therapeut.
We leren je het gezicht perfect te analyseren om daarna voor iedere cliënt een geheel gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.
We halen je uit ‘het vakjes denken’ en leren je verder kijken dan enkel en alleen de huid.

De meest optimale huidverjonging en huidverbetering is nooit een OF / OF verhaal maar altijd een EN / EN aanpak.
In deze rit nemen we je mee doorheen de kennis van de huid-, het spier- en het botweefsel van het gezicht.
Maar, daarvoor hebben we een evenwicht nodig tussen de mentale, de emotionele en de fysieke toestand van het lichaam.
Daarom dat wij ook werken op het zenuwstelsel, het lymfesysteem en de cellulaire energie in het lichaam.
Vanuit deze perfecte uitlijning pakken we ke huidklacht aan en brengen we de meest jeugde vitaliteit in elke gezicht van elke leeftijd.

Wil jij je ook onderscheiden als beauty professional met de meest hoogwaardige technieken?
Neem dan zeker met ons contact op en we nemen je mee op reis door het hele lichaam.
https://www.naturalfaceliftingacademy.eu/nl/opleidingen/

Liefs NFLA -Team

 

 

Programma 25-03

Natural Face Lifting Academy presenteert haar gloednieuwe techniek/ behandeling.
Deze workshop is geïntegreerd in ons opleidingspakket https://www.naturalfaceliftingacademy.eu/nl/opleidingen/


FACIAL RESET / FACE YOGA
Het gaat om veel meer dan enkel het gelaat te bewegen, het gaat om het evenwicht tussen onze 3 juwelen: hoofd, hart en lichaam.
We nemen je mee in een korte reis, van 20 min. met 4 focuspunten:
– Losmaken van het lichaam zorgt voor het weghalen van spanningen => spanningen geven druk en veroudering
– Centreren van het gehele lichaam zorgt voor duidelijke en evenwichtige uitlijning waardoor de symmetrie in het gelaat verstert
– Ademhaling zorgt voor detox
– Reset van de frons rimpel & ontspanning van de neuslippenplooi

 

We organiseren 3 sessies (GRATIS)
– om 11:00
– om 13:00
– om 15:00

Heel graag tot dan!

Over Partner in Aesthetics

Partner is Aesthetics is distributeur van het cosmedische en esthetische behandelsysteem Vibra-B, die problemen als cellulite, bodycontouring, ondersteuning bij gewichtsverlies en huidverbetering aanpakt.

Maar de Vibra-B doet meer dan dit, ze ondersteunt op holistische wijze de vitaliteit van het lichaam bij onder andere vermoeidheid, ontspanning, slecht slapen, opspelende hormonen, focus en pijnreductie.

Programma 25-03

Deze dag staan wij voor jou klaar om meer te vertellen over deze unieke, pijnloze, 100% natuurlijke en NIET arbeidsintensieve behandelmethode.

Tevens is er mogelijkheid deze dag een behandeling te ervaren.

Wil je zeker zijn van een plekje voor een behandelervaring? Neem dan contact met ons op en reserveer je plek via jose@partnerinaesthetics.nl

Programma 25-03

 • P&B Cosmetix zal deze dag haar nieuwe Piura Beauty Blend Collageen lanceren, welke is verrijkt met 12 actieve ingrediënten zoals biotine, zink, vitamince C en vitamine B complex;
 • Volg trainingen over Micro Needling en de Bio Peeling;
 • Ontdek hoe je je klant een unieke geurbeleving geeft in je salon met de 5 geuren Home Sprays van Beautiful By SIS;
 • Proef de verschillende smaken Collageen tijdens de Collageenproeverij. Ontdek de voordelen en welke variaties je hiermee kan maken. 
 • Maak kennis met diverse producten;
 • Iedere bezoeker ontvangt een goodiebag met informatie, miniaturen én leuke kortingsbonnen.

Over Radeq Lab

‘’We zijn gepassioneerd door suikerontharing en bieden een breed scala aan unieke ontharingsproducten voor professionals, schoonheidsspecialisten en voor degenen die willen leren ontharen. In de Beauty Cube geven wij meerdere keren per jaar trainingen vanuit onze Sugaring Academy om beautyprofessionals te leren ontharen met suikerhars.’’

 

Programma 25-03

Betreed onze Beauty Cube showroom en dompel jezelf onder in de wereld van professioneel sugaring!

 

We zijn verheugd om onze Pre&Post Sugaring lijn te introduceren, zorgvuldig samengesteld om je sugaring-ervaring te verbeteren en uitstekende resultaten te behalen.

Verder presenteren wij met trots onze nieuwste innovatieve suikerpasta (een alternatief voor harde wax). Hiermee zullen we deze dag meerdere presentaties geven, zodat je de voordelen van deze nieuwe pasta kunt ervaren.

Ook presenteren wij onze huidverzorgende producten omtrent de voor- en nazorg van een sugaringbehandeling, en zullen er gratis samples uitgedeeld worden.

 

Voor alle bezoekers van onze showroom op deze speciale datum hebben we een exclusieve aanbieding klaarstaan! Mis deze kans niet om de wereld van sugaring te ontdekken met onze hoogwaardige professionele producten.

 

We verwelkomen je graag om je favorieten aan te vullen, te praten met ons team en kennis te maken met nieuwe producten in ons assortiment.

Tot ziens in de Beauty Cube!

Over Reviderm

“Een stralende teint en fijne poriën – bij REVIDERM begrijpen we wat een gezonde en mooie huid onderscheidt. Samen met vooraanstaande dermatologen ontwikkelen onze specialisten al sinds 1986 producten en verzorgingsconcepten. Ze zijn perfect afgestemd op uw individuele huidtype en worden bijzonder goed verdragen. Om dit te bereiken combineren we medisch onderzoek en technologie met zeer effectieve cosmetica.

 

Met onze geavanceerde apparatuur, dermocosmetische producten en behandelingen verbeteren en verfijnen we het uiterlijk van je huid op de lange termijn. Onze diepwerkende peeling met microkristallen is een bijzonder zachte en tegelijkertijd effectieve procedure. Als pionier op het gebied van zogenaamde microdermabrasie hebben we ons gevestigd als wereldwijde marktleider. Zo zorgen we voor langdurig succes in uw resultaatgerichte huidverzorging.”

 

Programma 25-03

Op deze dag kan kennis gemaakt worden met ons mooie dermocosmetische merk Reviderm. Naast onze skincare bieden we ook innovatieve apparatuur aan.

Graag verwelkomen we een ieder voor vragen over ons merk, onze trainingen, onze begeleiding van nieuwe en bestaande klanten en zullen er demonstraties gegeven worden.

Over Senitas 

‘’Bij Senitas geloven we dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Met focus op de gezonde huid en een gezonde levensstijl, willen we bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid. Vanuit ons expertisecentrum ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en apparatuur van topkwaliteit.’’

 

Programma 25-03

Wij openen tijdens de inspiratiedag onze deuren met Hydrafacial en Circadia. 

 

Hydrafacial

Het Hydrafacial-systeem gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties

uit te voeren en te hydrateren. De behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen

en verrijkt de huid met voedingsstoffen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar, wat er voor

zorgt dat jouw klanten op regelmatige basis terugkomen.

 

Circadia

De producten van Circadia spelen in op de 24-uurscyclus van ritmische veranderingen in

onze fysiologie en in ons gedrag, en helpen de huid om zichzelf te beschermen en te herstellen. Deze filosofie met wetenschappelijke inslag maakt van Circadia® een unieke

huidverzorgingslijn.

 

Wandel gerust bij ons binnen en ervaar de voordelen voor je salon!

Over Skinpromedics 

Skinpromedics is een groothandel van esthetische en medische toestellen.

 

Programma 25-03

Volgt nog. 

Over Skinpros

Een gevestigde waarde op het vlak van huidverbetering en gespecialiseerd in het vinden en het aanbieden van oplossingen voor verschillende huidaandoeningen. Met de merken Utsukusy Cosmetics, Celluma Light Therapy & Youth Lab Dermocosmetics.

 

Programma 25-03

”We verwelkomen professionals op zoek naar de laatste innovaties in huidverbeterende producten en technologieën. Gedurende de dag zullen er diverse demonstraties plaatsvinden met de vooruitstrevende esthetische fractionele laser Puraxel en de hoogwaardige producten van Utsukusy Cosmetics, inclusief onze gerenommeerd zurenpeelings. Daarnaast introduceren we de meso skin dual technologie, waarmee SkinPros de volgende stap zet in het oplossen van complexe huidproblemen binnen de esthetische grenzen van vandaag.

Wij als SkinPros, bieden oplossingen voor diverse huidaandoeningen met behulp van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten. Ons aanbod omvat naast Utsukusy Cosmetics en Puraxel evenens de Celluma lichttherapie, bekend als marktleider op dit gebied, die ook uitgebreid zal worden gepresenteerd tijdens het evenement. Dit is een unieke kans voor schoonheidsspecialistes om direct kennis te maken met de nieuwste technieken en producten die een verschil kunnen maken in de behandeling en verzorging van de huid.

Deelnemers aan ons inspiratieprogramma kunnen niet alleen de laatste innovaties ervaren, maar ook persoonlijke adviezen ontvangen van de experts van SkinPros. 
Dit inspiratieprogramma is een must-attend event voor elke schoonheidsspecialiste die haar praktijk naar een hoger niveau wil tillen met de nieuwste en meest effectieve oplossingen voor huidverbetering. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een dag vol inspiratie, innovatie en netwerkmogelijkheden.”

 

Over Walking Trading International

Walking Trading Int. is een groothandel in verpakkingen en giveaways.

 

‘’Walking Trading International is een groothandel met mooie en kwalitatieve

producten tegen scherpe prijzen. Wij doen rechtstreeks zaken met onze

fabrikanten in China, op die manier kunnen wij de producten tegen de laagst

mogelijke prijs aanbieden.’’

 

Programma 25-03

Het is voor ons ontzettend leuk om te staan op de inspiratiedag in de Beauty Cube.

Wij merken dat de beurzen wat minder worden in de Beauty Branch en dat er voor ons weinig tijd is om met de klant in contact te komen.

In de Beauty Cube is daar wel tijd voor. Een unieke locatie. Heel fijn om even in gesprek te komen met de klanten. Even tijd voor elkaar.

Ook hebben wij elk seizoen nieuwe producten. Op deze manier kunnen wij onze nieuwe artikelen showen aan onze klanten.

Het is makkelijk om online te bestellen, maar het voelen en zien van de verschillende materialen maakt het verschil. Dát is precies waarvoor je bij ons langs kunt komen op 25 maart. 

We zien jullie graag in onze showroom.

De koffie staat klaar!

Over WellTech Benelux

WellTech Benelux verkoopt cosmetische en esthetische apparatuur op het gebied van gewichtsverlies, figuurcorrectie, cellulite vermindering en huidverbetering.

 

Programma 25-03

Deze dag lanceren wij onze nieuwe gepatenteerde producten die een oplossing bieden tegen dunner wordend haar.

Ook zetten wij op deze dag de WellSpot in de spotlights. Onze trainster, Elize Bos, geeft om 11.00 uur en om 14.00 uur een presentatie en demonstratie met dit mooie coagulatie-apparaat.

De WellSpot is het apparaat voor elektrisch ontharen en het littekenloos verwijderen van huidoneffenheden, pigment- en vaatafwijkingen.

Uiteraard is de showroom van WellTech Benelux ook opengesteld om de andere technologieën en producten te ervaren.

 

Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen.

Laat je inspireren door de Beauty Cube!

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@beautycube.nl

Heel graag tot maandag 25 maart 2024!

X
of
registreer een account voor uw bedrijf